Dankjewel voor de hartverwarmende reacties

Wat hebben wij de afgelopen weken genoten van alle lieve berichtjes, bezoekjes en verrassingen. Ik wil echt even de tijd nemen om jou en iedereen te bedanken voor jullie support sinds we in september verhuisd zijn naar de Beltrumsestraat. Het was echt niet normaal wat voor leuke attenties we hebben ontvangen. Van de de achterbuurvrouw die aankwam met twee biefstukjes, tot een dame uit de straat die een prachtige tak kwam brengen en wildvreemden die ons even succes wilden wensen. Hartverwarmend! 

Serieus, ik sta er nog altijd van te kijken hoeveel lieve reacties we hebben gekregen en iedere dag nog krijgen. De attenties stroomden binnen. Bloemen, drank, chocolade, bonnen, noem maar op. En ik wil benadrukken dat cadeaus helemaal niet nodig zijn, maar alle attenties, berichtjes en bezoekjes hebben ons wel heel erg verrast! Zo ontzettend lief. Ook het aantal bekende en onbekende mensen dat even een kijkje kwam nemen in de winkel was te gek. We hebben al zoveel enthousiaste reacties gehad van onze klanten op de nieuwe winkel en het was tot nu toe nog niet eens helemaal af. 

Dit is precies hoe ik het voor ogen had
De meubels van Baxter zijn ondertussen geleverd, dus we hebben er helemaal zin in om ook dit te kunnen laten zien. Langzaamaan wordt het plaatje compleet. De nieuwe locatie, een nieuwe website en onze prachtige collectie, zowel in Fashion als Furniture. Onze huidige winkel straalt zoveel warmte uit, dit is precies hoe ik het voor ogen had. We zijn alleen nog bezig met de tuinkamer die in november af moet zijn en dan hebben we alles aangepakt. 

Ondertussen hebben wij al helemaal onze draai gevonden in het nieuwe pand. Het werkt lekker, is mooi licht en verder voelt het vooral heel erg eigen. We zijn dan van locatie veranderd maar we doen nog hetzelfde als we deden. Het belangrijkste daarin is voor ons nog altijd dat we jou als klant kunnen adviseren met onze mooie collectie. 

De nieuwe collectie is echt wel weer anders dan anders
Op dit moment is de collectie heel kleurrijk en zie je heel veel mooie rokken met hoge laarzen eronder en een lekkere trui erop. Echt prachtig! Verder zien we veel broeken met wijde pijpen en ook het ruitje is weer helemaal terug dit najaar. Het is heel fijn om te merken dat mensen zo enthousiast reageren op deze collectie want het is echt wel weer wat anders dan we de afgelopen jaren hebben gezien. Wat ik vaak merk is dat mensen zelf niet zo snel iets nieuws uit het rek pakken maar als wij ze adviseren staan ze er zeker voor open. Heel fijn om dat vertrouwen te krijgen. En vaak als ze dan bij de kassa staan zeggen ze, ik had het zelf nooit gepakt maar ik vind het zo mooi! Hoe leuk is het dat wij mensen zo uit hun comfortzone kunnen halen en ze echt kunnen verrassen. 

Wij zijn in de afgelopen weken in ieder geval heel erg verrast met alle lieve berichtjes en bezoekjes en hopen je snel te zien zodat we jou kunnen verrassen met onze collectie! 

Liefs Dian 
 

arrow_upward