Inspiratie nodig voor de kerst?

Zo vieren we het bij KATOO
Het lijkt nog zo ver weg, maar over een maand is het alweer kerst. Zo gezellig dat het weer vroeg donker is, de lampjes die aangaan buiten op straat, mooi versierde etalages en een feestelijke collectie bij ons in de winkel. We hebben dan ook helemaal zin in de feestdagen en vertellen je graag hoe onze eigen kerstdagen eruit zien, we geven je leuke cadeautips waarmee je altijd goed zit, we organiseren een show tijdens de Christmas Experience en hebben extra koopzondagen. Nieuwsgierig? 

Kerst met de dames van KATOO 

Kerst met Dian
“Voor mij betekent kerst gezelligheid, lekker eten met familie en vrienden. Kaarsjes aan en een wijntje drinken. Ik vind het heerlijk om me hier voor op te doffen met een mooie jurk, gave pumps en lekker tutten. Dat doe ik dan ook vaak de eerste kerstdag als we de deur uitgaan. Maar als ik dan thuis kom kan ik er ook echt van genieten om lekker een warme trui aan te trekken, op de bank te ploffen en een filmpje te kijken. We zijn de laatste tijd zo druk geweest, dan is het ook fijn om met kerst niet teveel te doen. Ik verwacht dat we de tweede kerstdag met vrienden samen koken en voor iets makkelijks gaan. Een stamppotje is dan ook heerlijk.” 

Kerst met Martine 
“Met kerst kan ik echt uren in de keuken staan en dan bestel ik van te voren al een zalm en allemaal lekkere dingetjes. We gaan eigenlijk nooit uit eten. Meestal is kerstavond voor de vrienden en de eerste of tweede kerstdag voor de familie, samen met de opa’s en oma’s. Gezellig. Als ik de deur uitga dan dof ik me wel echt op maar bij huis wil ik iets moois en comfortabels aan. Ik vind trouwens deze periode voor kerst ook zo ontzettend leuk in de winkel, want daar pakken we ook lekker uit. Mooie jurken en glitterdingetjes aan. Echt te gek!”

Kerst met Lotte 
“De sfeer in de winkel vlak voor de kerst vind ik ook heerlijk. Het is overal op straat ook zo gezellig. Ik kan dan ook niet wachten om de kerstboom te zetten. Als Sinterklaas het land uit is dan komt bij mij direct de kerstboom in huis. Tijdens kerst koken we gezellig samen met familie, trekken we onze mooiste kleren aan en kopen we cadeautjes voor elkaar. Dat vind ik ook altijd leuk en ik doe telkens weer m’n best om er iets persoonlijks van te maken. Ik vind een mooi sierraad bijvoorbeeld altijd een goed idee.”

Leuke kerstcadeaus 
Ik weet dat het soms lastig kan zijn om een leuk en origineel cadeau te vinden voor kerst. Zelf vind ik een sierraad cadeau geven ook altijd een goed idee, juist omdat het zo persoonlijk is. Wij hebben nu een prachtige collectie in de winkel van Ellen Beekmans en we kunnen je heel goed adviseren wat bij iemand zou passen. Of je komt gezellig langs voor een cadeautje voor jezelf natuurlijk. 

Verder hebben we zoveel mooie assecoires die heel goed als cadeau gaan en als je het lastig vind om te kiezen is een cadeaubon natuurlijk altijd goed. 

Christmas Experience 
Om helemaal in de kerstsfeer te komen, organiseren we in Groenlo een Christmas Experience. Op vrijdag 14 december is er in de binnenstad van alles te doen en organiseren wij een doorlopende SHOWTIME, vanaf 16.00 tot 21.00. Tijdens deze showtime laten we onze feestelijke nieuwe collectie zien. Denk hierbij aan veel mooie jurken en jumpsuits, veel lila, congac en zilvertinten. Maar ook mooi warm rood in combinatie met zwart. De collectie is heel draagbaar maar tegelijkertijd ook heel speciaal. Perfect voor de feestdagen! 

Extra openingstijden en koopzondagen 
Tot slot hebben we ook nog extra koopzondagen voor de kerst, zodat je genoeg tijd hebt om je inkopen te doen. We zetten ze hier voor je op een rijtje:

Zondag 16 december (13.00 - 17.00 uur)
Zondag 23 december (13.00 - 17.00 uur)
Maandag 24 december (12.00 - 16.00 uur)
Zondag 30 december (13.00 - 17.00 uur)
Maandag 31 december (12.00 - 16.00 uur)

We zien je graag nog voor de kerst om samen een leuke outfit voor je samen te stellen. 

Liefs Dian 
Martine & Lotte 

arrow_upward