Nieuwe website

Bij onze nieuwe winkel hoort ook een nieuwe website, geheel aansluitend bij het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl. In de afgelopen maanden zijn we namelijk niet alleen druk geweest met het nieuwe pand, maar hebben we onze huisstijl ook onder handen genomen. Hoe leuk om weer helemaal fris te beginnen. Ik vertel je graag wat meer over de veranderingen en wat je in de toekomst online van ons kunt verwachten. 

Onze oude website was nog altijd mooi maar het miste iets voor mij. Ik wilde graag wat meer delen van onszelf en ervoor zorgen dat jij als klant ook online kunt vinden wat je zoekt. Daarom heb ik besloten om wat meer over mij en het team te delen, zoals je hier kunt lezen. Verder zijn we in gesprek gegaan met een aantal klanten om eens feedback te ontvangen over waarom ze eigenlijk altijd weer met plezier terug komen bij Katoo. Dit was niet alleen te gek om te doen maar gaf ook zoveel inzichten en energie om kwaliteit te blijven leveren. Je leest er hier alles over.

Verder heb ik besloten dat ik met regelmaat wil bloggen zodat jij als klant altijd als eerste op de hoogte bent van wat er speelt in de winkel, van trends, (styling) tips en een kijkje achter de schermen. In de afgelopen maanden ben ik hier al mee begonnen en de reacties zijn zo leuk! Hier gaan we dus mee door. 

Je kunt ons volgen via Facebook, waar we de updates zullen delen en je kunt je natuurlijk inschrijven op de nieuwsbrief zodat je zeker weet dat je geen updates mist! 

Deze frisse start, zowel in de winkel als online is zo ontzettend leuk. Ik kan niet wachten om nog veel meer met je te delen en je snel in de winkel te zien, waar we vanaf nu naast Fashion ook prachtige Furniture aanbieden. Nieuwsgierig? Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen. We kijken ernaar uit je te zien. 

Liefs Dian

arrow_upward