Showtime! Najaarscollectie 

De tranen stonden me in de ogen toen ik afgelopen woensdagavond onze laatste Showtime! in ons marktpand in Groenlo aankondigde. Hoe mooi, de hele zaak vol prachtige dames die nieuwsgierig waren naar de nieuwe najaarscollectie. Heel bijzonder en heel spannend om te weten dat het de laatste keer was dat ik m’n klanten hier zou zien, zo vlak voor de verhuizing naar de Beltrumsestraat. Maar gelukkig hadden we een prachtige collectie te showen dus dit was de perfecte afsluiter op onze vertrouwde plek. 

Kleurrijke najaarscollectie

De najaarscollectie is dit jaar ontzettend kleurrijk met voornamelijk prachtige pasteltinten in combinatie met warme herfsttinten. In onze fashion show lieten we zien hoe mooi de stofjes en kleuren van de verschillende items gecombineerd kunnen worden. Als je wilt kun je deze winter voor een gedurfde look gaan door kleur op kleur te dragen maar we hebben ook voldoende basics en donkere tinten om mee te combineren als je van een iets rustigere look wil gaan. 

De outfits vliegen de deur uit

Het leuke aan Showtime! vind ik dat ik direct zie hoe klanten reageren op de collectie. Ik kan het enthousiasme van de gezichten aflezen en vaak moet ik halverwege de avond alweer omkleden omdat de blouses en broeken de deur uitvliegen en m’n eigen outfit ook erg gewild is, haha. Alleen maar leuk. Deze keer ging de broek die ik aanhad, een te gekke jeans (Waterfal) super snel. Ook de donkergroene blouse die ik droeg van Femmes du Sud was gewild. Ik ga deze blouse trouwens ook nog verloten onder iedereen die deze avond een aankoop heeft gedaan. De winnaar krijgt nog bericht. 

Een avond uit

Behalve dat het leuk is om de nieuwe collectie te kunnen showen, vind ik het ook echt te gek om te zien dat het zo’n leuke avond uit is waarbij de dames allemaal een praatje met elkaar maken. Hapje en drankje erbij. We hadden geen betere afsluiting kunnen hebben. 

Nog even en dan gaan de deuren aan de Beltrumsestraat open. We kunnen niet wachten om jou daar te verwelkomen en ook ons nieuwe aanbod aan Furniture te laten zien. 

Was je erbij afgelopen woensdag? Dan wil ik je graag bedanken voor de te gekke avond. En ook als je er niet bij was, wil ik je gewoon van harte bedanken voor alle enthousiasme en support voor mij en m’n team. Het inspireert en motiveert ons iedere keer weer om een prachtige collectie neer te zetten en onze kwaliteit hoog te houden, zoals je van ons gewend bent. Net dat extra beetje aandacht. 

Liefs Dian

arrow_upward