Wij zijn verhuisd en breiden uit!

Vanaf september verruilden we ons pand op de markt in Groenlo voor onze prachtige nieuwe locatie aan de Beltrumsestraat en bieden we naast Fashion ook Furniture aan. Iedereen die mij kent weet hoe gek ik ben op interieur. Het was mijn droom om daar meer mee bezig te zijn maar als ik het zou gaan doen, dan moest het iets zijn wat helemaal nieuw is en nog niet hier in de buurt verkocht wordt. Iets wat ook niet online te bestellen is en waarvan ik helemaal uit m’n plaat zou gaan.

Van Baxter ging ik echt uit m’n dak

En dat heb ik gevonden. Ik was direct verkocht toen ik op een beurs in Parijs het Italiaanse meubelmerk, Baxter ontdekte. De materialen die ze gebruiken zijn prachtig. Het merk is heel vernieuwend en tegelijkertijd tijdloos en de producten zijn heel uniek en kwalitatief sterk. Echte eyecatchers. Ik besloot de fabriek in Milaan te bezoeken samen met m’n man Eugene. Het was geweldig om te zien hoe dit familiebedrijf de producten maakt en we wisten zeker dat dit bij ons past.

Alles viel op z’n plek

Toen het pand aan de Beltrumsestraat vrijkwam, viel alles op z’n plek. Al vond ik het ook wel heel spannend om ons huidige pand achter te laten, gezien het zo’n fijne plek is. Ik heb er zeker een half jaar over nagedacht maar ik heb uiteindelijk toch de knoop doorgehakt omdat het nieuwe pand aan de Beltrumsestraat gewoon meer mogelijkheden biedt. 

We blijven dezelfde stijl behouden

Katoo blijft overigens dezelfde stijl behouden. Dat past gewoon bij mij, m’n team en jou als klant. Het enige wat echt verandert, is dat we naast dames Fashion ook Furniture aanbieden. Ik zie het als een waardevolle toevoeging op wat we al aan het doen zijn en ik ben ervan overtuigd dat jij je net zo thuis zal voelen aan de Beltrumsestraat als voorheen bij ons op de markt.

Dian

arrow_upward