Birgit

Ik vind het zo leuk om bij Katoo te werken omdat ik gewoon helemaal achter de producten sta. Dian doet onwijs goed inkoop en heeft een hele uitgesproken en vrouwelijke stijl. Wat bij ons in de winkel ligt, dat vind je niet overal en dat maakt het zo leuk. 

Ik ben eigenlijk altijd al gek geweest op mooie kleding. Ik kan me herinneren dat mijn moeder weleens tegen me zei dat ik als kind al precies wist wat ik wel of niet aan wilde. Andersom kan ik me ook heel gemakkelijk inleven in wat bij iemand past. Als iemand binnenkomt dan voel ik snel aan wat iemand fijn vindt en ik geniet er echt van om iemand goed advies te kunnen geven. Het maakt het nu extra leuk dat we met een team van vrouwen van verschillende leeftijden zijn want dat versterkt elkaar enorm. 

Als ik weet dat ik een dag in de winkel sta dan sta ik ‘s ochtends helemaal blij op omdat ik weet dat ik me mooi mag aankleden daarvoor. Ik draag het liefst een goede spijkerbroek met een mooie top en een paar hakken of sneakers eronder. Als het maar vrouwelijk is, maar dat is eigenlijk alles wat bij Katoo in de winkel hangt. Laatst zei m’n dochter van 22 zelfs, “Mam, ik wou dat ik jouw maat had want ik wil jouw kleren ook aan”. Wat natuurlijk een enorm compliment is want de kleding is stijlvol en tijdloos.

arrow_upward